Monday, November 29, 2010

Beenish (RM 33)
Terdapat dalam 2 corak abstract flora.Shawl ini sgt selesa.Awning anti-kelepet biarpun hanya sekadar dipakai secara selimpang tanpa pin kerana jahit tepi yang kemas menjadikan awning terletak dan terbentuk.Sangat bersesuaian juga bagi mereka yang tak suka pakai shawl melekap di dahi kerana awning shawl ini mampu maintain dalam keadaan asal.Ianya bukan macam kain kasa yang sering kita tengok kat pasaran tu.Ianya tidak terlalu nipis dan mudah pecah corak.Bole digayakan secara simple atau mengikut kreativiti dan keselesaan masing-masing :)


BEE 01
SOLD OUT

BEE 02
SOLD OUT


Amna(RM 33)
Terdapat dalam koleksi 4 warna ceria.Memiliki tekstur kain seperti Beenish.Amna berkonsepkan ala pashmina.Namun tidak tebal seperti kebiasaan yang lazimnya hanya digayakan dalam cuaca dingin.Amna juga tetap kemas sekiranya anda melakukan lilitan dua kali untuk penggayaan tudung.Turut memiliki awning tegap yang berjahitan kemas.Jom ceriakan hari anda dengan Amna !


AMNA 01
SOLD OUT


AMNA 02
SOLD OUTAMNA 03
SOLD OUTAMNA 04
SOLD OUT
 
Sheza(RM 33)
Sama seperti Beenish dan Amna.Namun Sheza mempunyai dua cara penggayaan,samada menjadikan bahagian belang sebagai anak tudung atau sebaliknya.Pemakaian anak tdung syria tidak diperlukan bagi mereka yang bercadang untuk menggayakan gaya ringkas dan pantas.Terdapat dalam 3 corak comel. Dapatkan satu untuk koleksi gaya ringkas dan santai anda!

SHE 01
SOLD OUT


SHE 02
SOLD OUT


SHE 03
SOLD OUT

Tisha(RM 44)
Satu shawl yang dwi-fungsi.Didatangkan dalam dua bahagian.Chiffon dan Lining.Si pemakai boleh menukar gaya mengikut citarasa masing-masing.Menggunakan salah satu permukaan shawl atau menggayakan kedua-dua belah bahagian serentak.Shawl yang digayakan oleh wani dan nanie adalah sama.Cuma nanie menggayakan mengikut warna lining.Wani pula lebih menampakkan kedua-dua bahagian.Kain yang lembut berat ini memang sangat cantik kerana memberikan kesan jatuh beralun. Ini antara koleksi yang wani sarankan mesti ada kerana sangat sesuai untuk disuaipadankan dengan penampilan anda.
TISHA 01
SOLD OUT

TISHA 02
SOLD OUT
TISHA 03
SOLD OUT
TISHA 04
SOLD OUT
TISHA 05
SOLD OUT
TISHA 06
SOLD OUT
TISHA 07
SOLD OUT
TISHA 08
SOLD OUT
TISHA 09(luar gambar sedikit hijau)
SOLD OUT
TISHA 10
SOLD OUT
TISHA 11(luar gambar warna turqoise)
SOLD OUT


TISHA 12
AVAILABLE


TISHA 13
SOLD OUT


TISHA 14
SOLD OUT

Eshal(RM 69)
Tudung yang memiliki keunikan tersendiri.Mudah digayakan biarpun tanpa penggunaan pin.Juntaian ala spring ini berat dan menjadikan shawl terletak cantik.Ditambahkan seri dengan batu yang bertaburan di atas tudung,sememangnya vogue gitu.Bagi mereka yang ingin menggayakn dengan lebih kemas,bolehlah dililit dengan lebih rapi.Namun sekiranya inginkan gaya yang bersahaja dan unik, cukup la sekadar selimpangkan lilitan terakhir di atas sanggul anda.Juga cantik sekiranya dikenakan sebagai outer. Anda boleh pilih untuk jadi anggun atau comel dengan 1 tudung.Tentukan gaya anda!

ESHAL 01
SOLD OUT


ESHAL 02
SOLD OUT


ESHAL 03
AVAILABLE


ESHAL 04
SOLD OUT


ESHAL 05
SOLD OUT


ESHAL 06
AVAILABLE

Jawna(RM 69)
Tudung ringkas ini bole dipelbagaigayakan dengan adanya motif 'bubble' di setiap hujung tudung. Juga sangat sesuai untuk menampilkan gaya sederhana si pemakai,namun masih unik dengan adanya penonjolan corak jalinan sentuh yang comel.Miliki satu dan cipta gaya anda dengannya.

JAW 01
SOLD OUT

JAW 02
SOLD OUT


JAW 03
SOLD OUT


JAW 04
SOLD OUT


JAW 05
SOLD OUT

Uzma(RM 69)
Shawl dengan 2 lapisan,net di bahagian dalam dan georgette di bahagian luar sememangnya tampak moden-klasik apabila digayakan.Material kain gorgette yang diurai-urai dengan bentuk bunga kelihatan seperti rama-rama dia atas kepala.Sangat cun!Kain net di bahagian dalam memberikan keanggunan konsep 'bird cage veil' yang selalunya dipakai oleh para pengantin barat.Namun diaplikasikan ke atas tudung dan masih mengekalkan konsep ketimuran yang sopan.

UZMA 01
SOLD OUT


UZMA 02
SOLD OUT

UZMA 03
SOLD OUT

UZMA 04
SOLD OUT

UZMA 05
AVAILABLE

Nashmia(RM 79)

Berkonsepkan ‘patch artwork’.Dilengkapi awning bunga classic yang mudah dibentuk. Juntaian benang pintal dan tonceng kayu memberikan kombinasi ceria dan kontemporari.Tidak memerlukan banyak usaha.Langkah termudah untuk tampil anggun dan menawan.

NASH 01
SOLD OUT
NASH 02
SOLD OUT
NASH 03
SOLD OUT
NASH 04
SOLD OUT

 
blog template by suckmylolly.com